Passione by Marcello Da Milano støtter også Pippo Association

https://vimeo.com/145413705

Arhus : d.1.3.2016 kl. 12.00

Kære Allesammen!
Min udfordring fortsætter : og den involverer jer alle, fordi det er ved at stå sammen at vi kan opnå det bedste resultat i ønsket om at hjælpe andre med sværere forudsætninger i livet.
I år fylder Pippo Association 3 år, og det har været tre travle år for mig med masser af udfordringer, udgifter og butikslukninger, men det har været erfaringer som jeg vil påskønne resten af mit liv, og som jeg takker mine gode venner for at have støttet mig i. Et projekt som er 100% non-profit, og som har kostet os alle en hel del også i penge, fx for mine venner Tamo Meijburg (fotograf), Johannes Berggren (kameramand), Elsebeth Dreisig (operasanger), Mike Andersen (Musiker) som alle i disse år har støttet vores fælles projekt.
I år fik vi filmet en dokumentar i Toscana, og her har mine venner Anders Grønborg og Esben Mols Kabell igen støttet.
Den 16. april i år afholder vi præmiere på denne dokumentar samt en koncert kl 18.00 i Bio City med operasanger Elsebeth Dreisig og Blues sanger Mike Andersen, som begge er ambassadører for vores projekt. Der ud over vil Jazz-sangerinden Malene Mortensen også gæsteoptræde.
De bidrager alle til en festlig aften ud fra deres varme hjerte for projektet !
Vi forventer og glæder os til en fantastisk aften !
Der er kun 380 pladser, så de bliver hurtigt udsolgt.
Vi vil takke venner, sponsorer, familie og alle andre med at uddele GRATIS billetter til dem som hurtigt (først til mølle !)bestiller de billetter de behøver PR MAIL til : info@passione.dk, når blot man angiver det ønskede antal gratis billetter.
Disse vil kunne afhentes fra og med 1.marts hos PASSIONE, Borggade 10, 8000 Århus C.
Skynd dig at skrive til os for at sikre dig billetter til denne spektakulære aften!
Tak til vores to ambassadører Mike Andersen og Elsebeth Dreisig Støtte for at støtte denne kæmpe dag d. 16 april 2016 kl.18.00.


Marcello

Comments are closed.