Event i Øst for Paradis 15. november fra kl.11.00 til kl. 13.00

Køb billetter til Pippo Associations arrangement i Øst For Paradis 15. november her http://paradisbio.dk/MovieDetails.aspx?movieId=7186Alle indtægter går 100% til støtte for Cecilia.
Det vil sige at Øst for Paradis, Marcello Passalia og alle frivillige; Tamo Meijburg, Elsebeth Dreisig, Ole Jermiin Dieserud, Clara Richter-Bæk, Clara Adrian, Gustav Skovbon, Akiko Nakajima, Helle Jensen og Thomas Mejer ikke modtager nogen betaling for arrangementet. Det hele går ubeskåret til Cecilias behandling.

We are very happy that Clara & Gustav are child Ambassadors for Pippo Association
See you saturday in Øst for Paradis!

Sidste 12 billetter og så er der udsolgt kom så dansk

Køb billetter til arrangementet her:

http://paradisbio.dk/OrderMovieTicket.aspx?showId=58846

10.11.2014 kl.22.04
En appel til alle mine venner fra mit hjerte og af Pippo Association
Hvis alle venner køber blot 1 billet, vil der være total udsolgt – og det vil være en kæmpe kæmpe stor hjælp til Cecilia.
Kære venner, 180 kr er ikke et stort beløb – og det går til at støtte et rigtig godt formål: nemlig Cecilia’s behandling.
For 180 kr køber man blot 3 cafelatte + 3 croissant….er det ikke vildt ?
180 kr og jeg giver fra egen lomme penge til en vinsmagning… er ikke vildt ?
180 kr og du får en cd med hvor du kan og høre en af Danmarks største sopranoer; Elsebeth Dreisig
For de blot 180 kr er du med til at gøre en kæmpe forskel til Cecilia. Jeg håber virkeligt at der bliver udsolgt!
Hvis vi opnår at der bliver udsolgt, er allesammen velkommen til at fejre det i min butik til et glas gratis moscato og jordbær – i Passione Borggade 10.
At hjælpe Cecilia er så vigtig og jeg vil gerne fra mit hjerte sige tak til de som støtter arrangementet
Vil du gøre en forskel, så køb billet til arrangementet den 15. november som indebærer en biografbillet, vinsmagning og lidt mere (se link), derved støtter du Cecilia. Alt sammen for kun 180,- !!
http://www.onlinepdf.dk/Books/View.aspx…#
Kontakt Øst For Paradis direkte for at købe billetten, Paradisgade 7-9
8000 Århus C , 86193122
I denne dokumentar tager Marcello Da Milano dig med på en kulturel og gastronomisk rejse til skønne Piemonte i Italien.
Marcello har igen inviteret sin gode veninde, den kendte danske sopran Elsebeth Dreisig, med på denne rejse, hvor hun ligesom seerne vil blive præsenteret for en række af Italiens skønne områder i Piemonte og produkter.
Det er en smuk og autentisk dokumentar, som giver seerne lyst til at pakke tasken og tage afsted til Piemonte.
Manden bag dokumentaren – Marcello Da Milano – er Marcello Passalia, som har boet i Danmark i de sidste 13 år. Marcello er kendt af mange danskere for at være en utrættelig ambassadør for Italien. Marcello, som er en meget passioneret Italiener, har foruden at være forfatter til bogen “Marcello Da Milano” også flere titler på sit visitkort: Kok, Sommerlier, Barista, Italien eventmaker, hvor bl.a. madkurser og operakoncerter bliver arrangeret. Han er også ejer af butikken Passione i Borggade i Århus, en vinbar – café – butik – restaurant hvor man kan nyde – og købe en masse fantastiske italienske produkter.
Dokumentaren støtter Pippo Association – en forening som Marcello Passalia har startet for at støtte for tidligt fødte børn, ligesom hans søn Filippo. Sidste år støttede Pippo Association Filippo´s skole: Stenssagerskolen i Viby. Skolen modtog en masse musikinstrumenter til stor glæde for skolens børn.
I år støtter Pippo Association Cecilia. Cecilia er for tidligt født og har brug for særlig behandling i udlandet. Læs mere herom på www.pippoassociation.com
Sopran Elsebeth Dreisig og musiker Mike Andersen deltager i dokumentaren.

PRESSEMEDDELELSE
Lørdag den 15. november slår Øst for Paradis og Pippo Association dørene op til en sanselig italiensk oplevelse af en filmpremiere. Alle sale i biografen vil kl. 11-13 vise premieren på dokumentarfilmen ”Marcello i Piemonte” som indledes af en live optræden af operasangerinden Elsebeth Dreisig. Den italienske café Passione sørger for at alle gæster kan nyde et glas vin og lidt godt til ganen. Arrangementet er et fundraising event i anledning af World Prematurity Day 2014.
Marcello Passalia (Marcello da Milano) er klar med en ny dokumentar om Italien og området Piemonte. Sammen med sopranen Elsebeth Dreisig, der synger italienske operarier i filmen, understreges passionen, som ligger i både landet Italien, samt i Pippo Associations projekter, som støttes af alle billetindtægter fra denne dag.
I 2013 præsenterede Marcello en dokumentar om Toscana, som går helt tæt på hvordan ægte parmesan og ravioli laves på bedste hjemmelavede facon og hvilke vine, der gemmer sig i regionen. Denne gang går turen så til Piemonte, hvor Marcello sammen med Elsebeth finder vine, trøfler og fantastisk natur.
Elsebeth Dreisig er én af Danmarks førende freelance sopraner, og vil indlede filmvisningen med sin smukke operasang. Efter filmvisningen vil Marcello Passalia, som er indehaver af den italienske shop Passione samt stifter af Pippo Association, byde på et glas italiensk rødvin.
Foreningen Pippo Association blev stiftet i 2011 af Marcello Passalia, med ønsket om at gøre en forskel for for tidligt fødte børn. Hans egen søn er for tidligt født og denne indsigt i livet med et for tidligt født barn har affødt et ønske, om at kunne støtte flere børn og familier i samme situation.
Læs meget mere om Pippo Association og Marcello Passalia på www.pippoassociation.com.
I Øst for Paradis kan ”Marcello i Piemonte” og den italienske stemning opleves i hele biografen lørdag den 15. november fra kl. 11, hvor alle billetindtægter går til foreningen Pippo Association.
For spørgsmål og yderligere information:
Marcello Passalia mp@marcellodamilano.com
Dato: Lørdag den 15. November 2014
Tid: Kl. 11-13
Sted: Øst for Paradis, Paradisgade 7, 8000 Aarhus C
Pris: 180 kr.

Clara and Gustav are new Pippo Association Baby Ambassadors , thank you very much for your support!

Køb billetter til Pippo Associations arrangement i Øst For Paradis 15. november

ogsa firma sponsor

www.LaserTryk.dk

www.Obton.com

www.Innovater.dk

www.Kaufmann.dk

Leave a Reply